Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Touchskærme til jeres behov

15-01-2024 13:32 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Har I en virksomhed, hvor der ofte kommer kunder forbi? Så er det relevant at have infoskærme, der giver jeres kunder muligheden for at lære jeres virksomhed bedre at kende, mens de venter. Desuden er det en fordel, hvis der er tale om touchskærme, da det kan gøre, at de kan få en mere interaktiv oplevelse og måske endda klikke sig nærmere ind på forskellige temaer, I har tilgængelige på skærmene.

Digital signage er digitale skilte efter jeres behov. De findes i alverdens forskellige former og I kan vælge lige det, der giver mest mening for jeres virksomhed. Frem til nu har I måske anvendt fjernsynsskærme på væggene, og selvom de i mange tilfælde også sagtens kan opfylde behovene, er det mere praktisk, hvis I har touchdelen med, der er med til at gøre det til en mere gensidig oplevelse mellem kunden og skærmen, der interageres med.

Digitale skilte til messer
Har I nogle gange produkter med, der skal præsenteres på messer? En ting er, at I naturligvis kan udstille en del af det på jeres bord, men det er rart at have noget, der yder noget ekstra. Mange vælger foldere og bannere, men med en skærm, der kan flyttes omkring, kan I sagtens få den med på messe, så den kan fungere som yderligere information i baggrunden. 

Det kan være svært helt at finde ud af, hvad man gerne vil have til at fremgå på skærmen. Mange vælger at have slideshows kørende med præsentationer af jeres produkter, så der altid er noget spændende, der kan fange øjet. Messedeltagere kommer forbi mange forskellige stande, så det er vigtigt, at man har noget, der skiller sig lidt ud fra mængden, hvis man vil have en chance for at blive husket efterfølgende. I kan læse meget mere om digital signage og se de mange forskellige typer af skilte og skærme på hjemmesiden.















Vidste du at...