Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Giv dit hjem en smuk bordplade

14-08-2023 14:56 |  BordtennisPortalen |  CMS Admin
Der er mange mulige måder at gøre et hjem smukt og indbydende. Med en skrædersyet naturstensbordplade, kan en af de største overflader i hjemmet give en øjeblikkelig følelse af ro og stilrenhed. Der er i øvrigt få bordplader, der ikke også kan bruges til et hurtigt slag bordtennis, hvis lysten skulle falde over dig, inden aftensmaden bliver sat på bordet.

En bordplade kan også give et køkken et helt nyt udtryk og lave et gammeldags køkken om til et moderne rum. Afhængigt af, hvad du skal bruge dit køkken til, så kan man med fordel vælge en stenbordplade og få alle behov dækket. Hvis familien har en travl hverdag, hvor det skal være nemt at rengøre og vedligeholde, kan det for eksempel være en god idé at få skåret en bordplade af marmor eller andre natursten, der i modsætning til træ både kan tåle fugt og varme i store mængder. 

Find de vises sten til dit køkken
Man kan nemt fare vild i den jungle, det er at vælge køkkenelementer. Men en god idé er faktisk at starte med en af de største flader i rummet. Bordpladen er et kæmpe element, som hvis du har et klassisk køkken, nok fylder en del i rummet. Både rent praktisk, økonomisk og visuelt er din bordplade et hovedelement i indretningen, som man bør vælge med omhu. 

Hvis du rigtigt vil kræse om dit køkkenvalg, så kan det godt betale sig at se sig om efter natursten. De giver et dynamisk look, der gør dit køkken mindre klinisk at se på. Man kan eventuelt tænke lidt i kontraster og se sig om efter lidt mørke skabslåger, hvis man har valgt en lys granit eller marmor til sin bordplade. Det giver også bordpladen den opmærksomhed, som den fortjener. 

Når du skal vælge bordplade er det også vigtigt at se på, hvor meget af dit køkken, du har brug for, skal være bordplads. Hvor meget afsætningsplads du har brug for ved siden af køkkenelementer som ovn og komfur er helt op til, hvor meget du laver mad og ikke mindst hvordan. Hvis du bager meget, kan det være en fordel at fokusere på et køkkendesign, der tager højde for, at din bordplade både skal bruges til afsætningsplads og æltning af dej, måske endda på samme tid. 

Få hjælp og vejledning i hele landet
En bordplade er ikke bare en bordplade, og det kan være svært at vide, hvad der kan lade sig gøre, hvis man ikke har været forbi fagfolk, som dem hos Handcrafted Interior, der beskæftiger sig med bordplader hver dag. Derfor har firmaet både showroom i det centrale Aarhus og i det nordlige København. Hvis man ikke lige bor i nærheden af de to store byer, kan man sagtens også ringe og forhøre sig om mulighederne for en ny og flot bordplade.













Vidste du at...